Saturday, October 29, 2011

Pray is not only u need something..
But because you have a lot to be thankful for...

Monday, October 24, 2011

apalah nasib badan!!!!!

salam semua...

lama kan aku da x update blog aku nie..sori la aku terpaksa pinggirkan blog aku nie..coz sekarang nie aku bz giler ngn class,asgmnt,project,kuiz,test..and yang paling penting FYP aku...!!!besela law da nama pon student kan...kene la membizi kan diri dengan macam2 program..dari yang penting hingga la yang tak penting..hehehehhe~~~

apa la nasib badan bile dapat sv yang suka bagi tajuk yang dia sediri x taw aper benda...OMG!!!if dia pon x taw semua ni..so pada sape lagi aku nk rujuk!!!and last2 sekali..kne tuka project !!!tinggal lagi 1 bulan kot...pening2...terpaksa redha...mungkin ini adalah jalan yang senang dan terbaik yang  tuhan da sedia kan untuk aku...!!!terima dengan hati dan minda yang positive..~~~

so my new project is...








WATER METER SYSTEM USING SHORT MESSAGE SERVICES

wish me luck k...!!!!








Sunday, October 9, 2011

!!Gurl day!!!