Thursday, March 10, 2011

Approve or not???

salam....dan selamat malam..even hari belum nak malam sangat....

aper perasaan korang bile korang dalam situation yang mana korang tgh tunggu korang punya proposal approve or not???

mesti cuak gile kentang la kan...macam-macam rase...tgn tetiba jadi sejuk,perut pulak jangan ckp..dan-dan nk memulas...tol x...???

benda ni jadi kt aku lah petang td..nie sume gara2 subjek..."EMG"..lecture pulak "DR Yusof".... menempah maut betol ambik subjek EMG dgn DR yusof....

td petang aku ngn ahli group aku kena lah bersemuka dengan DR.Y sebab nak taw proposal kiteorg lepas k x...

mmg cuak lah beb dengan ahli kumplan yang x cukup sorang...aduh!!!!tabah umi..nasib baik lah bile present proposal dekat DR td oke...but not 100% ok...tp oke lah...hahahhaha

tp proposal aku still kne reject...bukan 100% reject tapi kn betolkan sedikit grammar(yang sedia hancur) dan sedikit perkara lagi....

sebelum masok ke bilik DR Y aka my B



bile aku duk tgh2 dengan org yg kulit putih..sungguh teserlah kehitaman driku ini...

3 comments:

haseoatdawn said...

kem salam kt baju ijau tu :)

WAHIDA said...

umi!!! haha.. bulatnyer smue.. comel2..
amboi2.. aka my B?? amboi..

WAHIDA said...

owwhh.. en haseoatdawn.. waalaikummussalam..haha